Indlæser Begivenheder

MORTEN KARGAARD SEPTET – En Klassisk Hybrid

Septetten har et internationalt virke, med flere koncerter ved store anerkendte festivaler i udlandet – Schloss Elmau, Schönberger og Lübeck Internationale Kammermusikfestival. Orkesteret giver en harmonisk rig og ny tilgang, i sammensmeltningen af klassisk og rytmisk musik, og får de to umiddelbart forskellige musikalke genrer til at forene sig i et nyt udtryk.

Et orkester, der trodser alle forsøg på at knytte en specifik genre til sig – der udfordrer, hvad klassisk musik er, og hvad den kan udrette. En musik-bevidsthedsstrøm i skiftende strukturer, men med en indre ro og tankevækkelse. En frygtløs omfavnelse af det nye og usædvanlige, såvel som en dyb forståelse af fortiden. Kompositionerne er påvirket af det skandinaviske åbne landskab og skønhed, hvor tankerne kan falde på malerierne fra P.S. Krøyer og Nordsøens styrke og skønhed.

Alle musikere er kendt for deres præstationer fra flere forskellige orkestre og genrer – Copenhagen Phil, Det Kongelige Kapel, DR Symfoni Orkester – Hver med en personlig tone og åbensindet tilgang til ny musik.

Musikkens spændvidde og brede appel, fremgår af de mange forskellige lokationer orkesteret har afholdt koncerter ved – lige fra Klassiske Festivaler i ind-og udland, Musikforeninger, samt rigtig mange kirker.

Mette Termansen, obo og engelsk horn
Maj Berit Guassora trompet og flygelhorn
Karen Johanne Pedersen, violin
Jakup Lutzen, viola
Kirstine Elise Pedersen, cello
Morten Kargaard, guitar
Lars Johnsen kontrabas